Studenterboghandelen

FAQ

For SDU Studerende

 

Hvilken litteratur skal jeg bruge?
Det er altid en god ide at tjekke din blackboard, din fagbeskrivelse og lytte til hvad din underviser nævner af relevant litteratur. Studenterboghandelen har også semesterlister, der løbende bliver opdateret, efterhånden som vi modtager bestillinger fra de enkelte undervisere.

Du kan se hvad der er bestilt indtil videre her: Boglister.

Hvordan får jeg studierabat?

Du får automatisk rabat på dine bøger – både på vores hjemmeside og ved køb i vores fysiske butikker. Ofte vælger vi at lave en så lav, fast pris som muligt på vores bøger, og så giver vi ikke yderligere studierabat. Hvis der er yderligere rabat på en titel (10%), vil det fremgå af vores hjemmeside, og rabatten vil blive fratrukket automatisk – også ved køb i vores butikker. Dvs at du betaler den laveste pris der fremgår enten på hjemmesiden eller på skilte i butikken. Der er ingen forskel på priserne på hhv hjemmeside og fysisk butik.

Jeg læser i Sønderborg/Slagelse/Esbjerg. Skal jeg betale porto?

Du skal kun betale porto hvis du vælger at få dit onlineindkøb tilsendt til en privatadresse. Hvis du vælger at afhente bøgerne i en af afdelingerne i Odense eller Kolding (bemærk de kortere åbningstider), er der naturligvis ikke porto på dit køb. Det samme gælder hvis du læser på SDU i Sønderborg/Slagelse/Esbjerg. Her afhenter du blot bøgerne på universitetet (nærmere sted oplyses under købet og i ordrebekræftelsen, der sendes pr mail).

Hvis du læser i Sønderborg/Slagelse/Esbjerg, så lad være med at skrive i leveringsadressefelterne i din bestilling, at du skal have dit køb sendt til universitetet. Når du vælger forsendelsesmulighederne ved afslutningen af købet, har du mulighed for at sætte en markering i hvilken afdeling du ønsker at afhente dit køb.

Kan jeg bestille en pakke med mine semesterbøger?
Ja og nej. Der er ikke nogen pakkefunktion når du bestiller, men du kan bruge semesterlisten til at bestille efter, eller søge enkeltitlerne i søgefeltet (TIPS: Lad være med at lave for lange søgninger, det forringer søgeresultatet). Ind imellem har vi pakketilbud liggende på pensumlisterne, men dette er ikke altid muligt at lave, i disse tilfælde forsøger vi at sætte priserne på de enkelte titler lavere i stedet. Du kan så vælge om du vil afhente bøgerne i en af afdelingerne (der er mulighed for at betale online, eller ved afhentning hvis du vælger en af afdelingerne i Odense eller afdelingen i Kolding), eller om du vil have dem tilsendt.

Hvornår er kompendiet til mit fag klar?
Kompendier kan være forsinkede, især lige op til og i selve semesterstarten, da der er mange fagområder der skal have trykt større eller mindre mængder. Når kompendiet er klar, vil det blive placeret ved de relevante områder (f.eks. historie, statskundskab, medicin etc.).

Kan jeg bytte/få pengene retur for mine indkøbte bøger?
Ja, du kan returnere dine bøger ifølge med bon indenfor 5 dage efter købet, hvis bøgerne er i salgbar/ubrugt stand. Hvis du har købt via www.studenterboghandel.dk kan du bytte op til 14 dage iflg. med faktura og hvis bøgerne er i salgbar/ubrugt stand. Forskellen ligger i at netkøb har andre regler end køb i fysiske butikker.

Kopier og print
Kopier og print er pr. november 2012 samlet i samme pulje. Hvis du skal have indsat til print/kopi, skal dette foregå online:
 
Servicedesken.

Har du problemer med print eller kopi, skal du henvende dig hos ResQ/Serviceområdet:
 
Stenten
Tlf.: 6550 3900 (svarer hele døgnet)
Åben mandag-fredag kl. 8-15