Studenterboghandelen

Karnov Online adgang

Karnov Online adgang - bestilling

Karnov Online Jura

-gælder også Skat og Regnskab-

Vær opmærksom på at den nyeste udgave af Karnov Online Jura har licensperiode der træder i kraft 1. september 2019 og løber indtil 31. august 2020.

Vær opmærksom på at hvis du har haft licens før, skal du stadig udfylde licensvilkårerne for den nye periode - og dermed verificere at du stadig er studerende. Dette er et krav for at kunne købe produktet. Der er ikke mulighed for automatisk fornyelse af samme grund.

 

Fremgangsmåde:

Der er to måder at købe adgang til Karnov online.

  • Mød op i butikken på Campusvej, udfyld licensvilkårene og køb produktet som består af en licensnøgle til onlineadgang.
  • Download licensvilkårene (nedenfor), læs om produktet og udfyld vilkårene - se nedenfor for mere udførlig vejledning. Derefter kan du lave en onlineordre på produktet og få det tilsendt.

Bestilling online med afhentning i butik:

Lav din onlineordre, sæt hak i hvilken afdeling du vil hente i. Hvis du afhenter på Campusvej Odense eller SDU Kolding, så kan du udfylde licensvilkårerne når du afhenter din ordre.

Bestilling online med tilsendelse:

 

  1. Download licensskema (SKAL udfyldes) - og download oversigten over licensvilkårerne (det du skriver under på).
  2. Lav din onlineordre og indsend det udfyldte skema til tina@boghandel.sdu.dk med oplysningen om dit online ordrenr (du modtager en ordrebekræftelse med nummeret i når du har lavet ordren). Husk at oplyse din SDU mail i bestillingen (eller anden validering på hvor du studerer, hvis du ikke er tilknyttet Syddansk Universitet).
  3. Du vil modtage en automatiseret email med trackingnr når din ordre afsendes.

Kan jeg nøjes med at få koden via email?

Da der er tale om en licenskode, der er plomberet, er svaret nej. Vi kan til nøds gøre en undtagelse hvis du bor i udlandet og er fjernstuderende. Hvis du kun bestiller Jura Online, men skal have den til f.eks. Færøerne, Grønland, eller andre steder udenfor Danmark, så skriv på din ordre at du giver os tilladelse til at bryde plomberingen og sende dig koden. De undenlandske forsendelser kan være svingende i leveringstid og være noget dyre i forsendelse for selv et så let produkt som dette er.

Kan jeg udfylde licensen og tage et foto af den med min mobiltelefon?

Hvis dit kamera er godt nok, og du vender fotoet korrekt inden du sender det til os - ind imellem modtager vi fotos af disse som er mørke, skæve, ulæselig etc. Vi vil naturligvis helst modtage et indscannet dokument, da det skal printes og videresendes herfra til registrering hos Karnov. Alternativt kan du sende dokumentet til os på gammeldags manér via posten - mærk kuverten "karnov licens".

 

Hvad så når jeg har modtaget produktet?

Når du sidder med produktet, kig på indersiden af omslaget. Der står fremgangsmåden hvorpå du registrerer dig. Der finder du også licensnøglen. Derefter går du til denne side. For onlineadgangen skal du registrere dig med licensnøglen via Karnov's hjemmeside - vær opmærksom på at nøglen kun består af små bogstaver og skal tastes ind præcist som den står.